Follow me:

Plumbo spiller opp til stor teltfest på Halsenbanen

Arrangør vil skape ny tradisjon i Stjørdal på 16. mai.

– Vi håper det blir en tradisjon med 16. mai-fest på Halsenbanen.

Det sier Mikal Tronsmo Johnsen, som er daglig leder ved utestedet Lux Lounge i Kjøpmannsgata i Stjørdal. Sammen med Torggården arrangerer de teltfest på Halsenbanen dagen før den store dagen.

Plass til 1.800 personer

På scenen står Plumbo med vokalist Lars Erik Blokkhus i spissen. Det lokale bandet Harlekin tar seg av oppvarmingen.

– Teltet rigges opp dagen før festen. Det vil være plass til 1.800 personer, og det blir tidlig konsertstart på kvelden, sier Mikal Tronsmo Johnsen.

Han forteller at det blir både mat og drikke å få kjøpt seg i teltet. Det blir også et område på utsiden av teltet der man kan sette seg ned. Aldersgrensen er 18 år.

– Jeg håper folk kommer seg ut og bidrar til at det blir en kjempefest. Målet er at det skal bli en tradisjon med teltfest på Halsenbanen på 16. mai. Neste år kan det komme andre store artister. Vi har ikke som mål å tjene penger på dette arrangementet, sier Johnsen.

– Hvorfor Plumbo i år?

De trekker folk og har knallbra festmusikk. De aller fleste liker Plumbo. Jeg tror det blir kjempebra. Og for dem som ikke har planer om å legge seg tidlig denne kvelden, så fortsetter festen på Lux Lounge etter teltfesten.

Billetter

Utestedet åpnet dørene 19. januar i år. Mikal Tronsmo Johnsen har forhåpninger om at det kommer mye folk på besøk i sommer.

Billetter til teltfesten 16. mai fås kjøpt på Hoopla. Det er også mulig å kjøpe billetter i teltdøra.

 

Share
Previous Post Next Post

You may also like