Follow me:

SKAL VI DANSE

UKE 1: «CHA CHA CHA»

 s2
SANG: CRAZY CRAZY NIGHTS

POENG: 6+5+5+6 = 22

CHRISTER TORNELL: «FOR MEG BLIR DU EN POSITIV KRUTT-TØNNE, RETT OG SLETT. DU BYR MASSE PÅ DEG SELV!»

UKE 2: «TANGO»

uke2_2  uke2_3 uke2
SANG: WAY DOWN IN THE HOLE

POENG: 4+3+4+4 = 15

TOR FLØYSVIK: «JEG SA JO SIST AT DU DANSER BEDRE NÅR DU FÅR EN DAME I ARMENE MEN DU MÅ ALTSÅ IKKE MISTE FATNINGEN…OG DENNE KVINNEN REDDET KVELDEN FOR DEG DEFINITIVT.»

UKE 3: «SLOWFOX»

uke3  uke3_3 uke3_2
SANG: I GET A KICK OUT OF YOU

POENG: 6+4+5+6 = 21

TRINE DEHLI CLEVE: «KJEMPEBRA, NÅ KLARTE DU Å GJENNOMFØRE SÅ NÅ ER DU MED IGJEN, HELT KLART! NÅR DU BEVEGER DEG BAKOVER MÅ DU PASSE PÅ AT IKKE DU SETTER ROMPA FØRST.»

UKE 4: «SAMBA»

uke4  uke4_3 uke4_2
SANG: SHAKE YOUR BON BON

POENG: 6+6+5+6 = 23

KARIANNE GULLIKSRUD: «DU HADDE EN VELDIG BRA KOMMENTAR INNLEDNINGSVIS HVOR DU SA AT DET ER OM Å GJØRE Å FÅ DET FEMININE TIL Å SE MASKULINT UT OG DET ER FAKTISK ET VELDIG, VELDIG VIKTIG POENG FOR MEG NÅR JEG SER PÅ GOD DANS OG DET SYNS JEG DU KLARTE LANGT PÅ VEI I DELER AV DENNE SAMBA’N HER OG DU KLARTE JO OGSÅ VIRKELIG Å SHAKE YOUR ASS FOR Å SI DET SÅNN. SÅ DER VAR DET BEVEGELSE. SÅ ALT I ALT SYNS JEG NOK DETTE KANSKJE VAR DIN BESTE DANS SÅ LANGT.»

UKE 5: «RUMBA»

uke5  uke5_1 uke5_3
SANG: YOU’LL BE IN MY HEART

POENG: 5+5+6+6 = 22

TOR FLØYSVIK: «DET ER FREMGANG. DET SER UT SOM DU HAR JOBBET OG FÅTT RENSET OPP MED EN SKIKKELIG DOSE MED PLUMBO SÅ NÅ HAR DET BLITT MERE SVING PÅ DANSEN DIN…»

UKE 6: «QUICKSTEP»

uke6  uke6_3 uke6_2
SANG: I WALK THE LINE

POENG: 7+6+7+7 = 27

TRINE DEHLI CLEVE: «JEG VIL OGSÅ SI AT DETTE ER BY FAR DIN BESTE DANS SÅ LANGT. DET ER DET JO IKKE NOE TVIL OM. OG JEG SYNS JO OGSÅ AT DU VISER STOR RESPEKT, HER KASTA DU DEN ENE BOOTSEN ETTER DEN ANDRE OGSÅ STILLER DU PÅ PARKETTEN I DAG MED LAKKSKO, DET SYNS JEG ER RESPEKT FOR DANSEN ALTSÅ. DU ER INNE PÅ RETT SPOR I MIN VERDEN.»

No Comments

Leave a Reply